Tilbage til forsiden
           
 
 
 
 
 

Kvalitets beskærersaks fra FelcoKlassisk model, som er anerkendt af professionelle gartnere. Håndtagene er fremstillet af hårdt presset aluminium for at øge styrken samtidig med at vægten minimeres. Der er indbygget stødabsorption i saksen, for at beskytte hånden. Skær og modskær er fremstillet af hærdet stål, hvilket sikre skarphed og lang holdbarhed. Beskæresaksen er udstyret med en fortandet møtrik hvormed skæreafstanden kan justeres manuelt. Dermed sikres et rent og præcist snit. Beskærer grene op til 25 mm. Med pånittet underkniv. Passer til en stor hånd. Alle sliddele kan udskiftes.

Den klassiske Felco 2 beskærersaks

Beskærersaksene fra schweiziske Felco er verdensberømt for deres overlegne kvalitet, pålidelighed og holdbarhed. Felco beskæresaksene benyttes stadig mest af professionelle gartnere, men efterspørgslen på kvalitets beskærersakse til fritidsaktiviteter som have, pileflet og friluftsliv, er stigende. Det betaler sig at investerer i ordentlig kvalitet. Har du først anskaffet dig en Felco beskærersaks, vil du vide hvorfor. Kombinationen af lette aluminium håndtag, og skærende dele af special hærdet stål, yder et rent og ensartet snit, og sikrer en hurtig heling af de planter, buske og træer der beskæres. Når man har anskaffet sig et stykke kvalitetsværktøj, er det vigtigt at vedligeholde og pleje det, for at det bliver ved med at fungerer optimalt. Uanset hvor hårdt hærdet en skæreklinge er, vil den med tiden sløves af sandkorn og andre små urenheder, der altid findes i et vist omfang, på grene og stængler. En forudsætning for hele tiden at opnå den bedste skærekapacitet, er regelmæssig slibning. Med det rigtige slibeværktøj er det ikke svært selv at slibe sin beskærersaks. Er uheldet ude, og skæreklingen beskadiges af en sten, eller et stykke ståltråd, kan den beskadigede del altid udskiftes. Faktisk kan alle dele af en Felco beskærersaks udskiftes hvis det skulle vise sig nødvendigt. Har du først én gang investeret i en Felco beskærersaks har du et stykke kvalitetsværktøj for resten af livet.
I vores webshop GreenTools® kan du læse mere om alle de forskellige modeller af beskærersakse fra Felco. Her kan du også nemt og hurtigt bestille den beskærersaks du skal bruge, og få den bragt til døren med posten.

Udskiftelige dele til Felco 2 beskærersaksen

Alle dele kan udskiftes på en Felco 2 beskærersaks